Најнови вести

Соопштение

15 октомври 2021

Османи се сретна со амбасадорот на Бангладеш Али

14 октомври 2021

Османи – Мортон: Премиерниот Совет за партнерство, трговија и соработка меѓу Република Северна Македонија и Обединетото Кралство, означува нова ера во развојот на односите меѓу двете земји

14 октомври 2021

Османи и Мас со заедничко соопштение по завршување на средбата во Берлин

07 октомври 2021

Состанок на Постојаната мешовита гранична комисија меѓу Република Северна Македонија и Република Грција

06 октомври 2021

Османи во Берлин на средби со Мас и Рот

04 октомври 2021

Средба на ЗМНР Исаки со амбасадорот на Италијанската Република, Андреа Силвестри

04 октомври 2021

Османи во Берлин го врачи првиот пасош издаден во амбасада

04 октомври 2021

Османи-Швенг: Западен Балкан треба да биде водечки приоритет на ЕУ

01 октомври 2021

ЗМНР Исаки на средба со грчкиот амбасадор Русос Кундурос

27 септември 2021
Страница 1 од 42